„Би сакал да се разбудам како…“ Наставничката била шокирана од домашната задача на овој ученик

„Би сакал да се разбудам како…“ Наставничката била шокирана од домашната задача на овој ученик

Ученикот се пофалил на интернет, се сликал што му напишала хрватската учителка под композицијата.

Еве што му кажала:

Погледнете во продолжение