Александар е вистинска ѕвезда на социјалните мрежи и ги украде срцата на повеќе од 30.000 луѓе ширум светот.

Веројатно е најслатко кога мама и тато го носат во фризерски салон, бидејќи никој не ужива повеќе од тоа кога седи на стол и некој работи на неговата глава.

Погледнете го видеото