Ужасно е чувството кога мажот се обидува да ја направи најдобрата можна работа и на крајот не добива плата.

Младиот бразилски професор Бруно Рафаел Паива не примаше плата 2 месеци, дури мораше да почне да спие на училиште бидејќи не може да ја плати киријата ова се случуваше во 2018 година.

Кога учениците дознаа за неговиот проблем, собраа околу 2.500 куни и го наградија со „плата“. Кога сфати што се случува, Бруно се расплака пред класот.

Следеше голема групна прегратка, а видеото што ќе го видите го обиколи светот и заврши во медиумите.