Ја хранел рибата на пристаништето, а потоа бил шокиран од она што се појавило пред него.

Кога дојде до пристаништето со своето дете да ги нахрани рибите, немаше идеја дека ќе го привлече вниманието на овај голем ‘рж, кој очигледно беше гладен и дојде по својот дел од храната…

Младиот човек немаше поим дека може да се случи такво нешто.

Погледнете го видеото подолу: