Двајца млади луѓе дојдоа во трговскиот центар да ги разгледаат работите за куќата. Кога пристигнаа, работниците изведоа танц со музика.

Девојчето мислеше дека тоа е дел од некаква промотивна кампања.

По завршувањето на шоуто, младиот човек клекна на колена!

Погледнете го нејзиниот шок и среќа кога сфати за што се работи!

Споделете го видеото со вашите пријатели на Фејсбук и дајте им идеја за романтичен гест! 🙂