ВИДЕО: Зеде голема завртка и почна да ја сече… кога ќе го видите крајот ЌЕ СЕ ФАТИТЕ ЗА ГЛАВА!

Некои луѓе се многу надарени за одредени работи и прават работи кои за нас „обичните смртници“ изгледаат неверојатно и сосема невозможни.

Уметникот по име „Боби Дјук“ секако спаѓа во групата на такви „посебни“ луѓе.

Имено, овој уметник од Тексас, освен што прави неверојатни минијатури од моливи, истото го прави и од челични завртки и разни завртки.

Веруваме дека и самите ќе се воодушевите кога ќе го видите следното видео.