Возбудата ја исполни болничката соба, а кога го виде бебето во прегратките на мајка си, девојчето не можеше да ги задржи солзите.

Моментот кога малото девојче првпат ја виде својата сестра е бесценето. Имено, шестгодишната Еди дошла во болница каде нејзината мајка родила девојче. Влезе во собата за да ја поздрави мајка си и да се сретне со нејзината сестра.

Возбудата ја наполни болничката соба, а кога го виде бебето во прегратките на мајка си, Ади не можеше да ги задржи солзите.

Мама нежно ја фати за раката и почна да ја гали за да ја смири, па ја покани својата постара ќерка да седне до нив на креветот.

Снимката стана вирална и го стопи интернетот, погледнете сами зошто!