Шерон е сопственик на слаткарница која мораше да помине низ многу тешки моменти во последните години.

Нејзината работа не оди баш најдобро, пред неколку години и беше дијагностициран рак на јајниците, го загуби својот помал брат, а нејзиниот син е болен.

Сите овие третмани секако чинат, па Шерон работи напорно за да заработи доволно пари, иако секако дека би сакала да поминува повеќе време со семејството.

За да и помогнат барем малку, смислија трик што прво малку ја загрижи Шерон, а потоа навистина ја изненади.