Лил Клеопатра ги шокирала сите кога неодамна на својот Фејсбук профил објавија слика со ужасно отечна долна усна.

Таа купила само обичен кармин не помислувајќи на тоа дека ќе дојде во состојба едвај да може да дише. Толку се уплашила што помислила дека може да за задуши до смрт.Се докажало дека таа добила алергиска реакција од одредени состојки кои ги имал карминот.

Откако побарала помош од лекар, алергиската реакција се смирила.

Производителот на карминот веднаш ја посетил Лил за да се увери дека се е во ред со нејзе и да ја нагласи грижата која ја водат за безбедноста на своите производи