Еден маж и остапил место во јавен превоз, а таа кога го препознала кој е тоа, се изненадила

Беше ден како и секој друг. Жената се качила во метрото, се упатила кон својата дестинација, а потоа и го остапил нејзиното место маж со очила за сонце.

Таа со задоволство го прифатила, а кога сфатила кој е тој, почнала да плаче од среќа. Тоа беше актерот Бен Стилер.

Еден од патниците ја снимил нејзината хистерична реакција, а кога го забележале останатите почнале да се сликаат со него.

Веројатно никој од нив не очекувал да види холивудски актер во метро.