Истовари 80.000 монети пред дворот на својота бивша жена: „Ова е вашата последна рата за алиментација“

Таткото рече дека го повеле емоциите и дека веќе му е жал за таа одлука Таткото на тинејџерка од Вирџинија ја платил последната рата на алиментација со истоварување на 80.000 монети (пени) на тревникот пред куќата на неговата бивша сопруга.

Мајката и нејзината ќерка ги зедоа монетите и решија да донираат 800 американски долари за центарот за благосостојба на безбедното пристаниште , пренесува „ Фокс њуз“ . Ејвори Санфорд (18) не разговарала со нејзиниот татко веќе неколку години, а таа вели дека не ја интересира бидејќи не сака да се справува со никој што се однесува така кон нејзината мајка.

Кога ги истоварувал монетите, мајката и тинејџерката го прашале што прави, а тој рече дека тоа е последната рата на алиментација. „Тој не само што се обидува да ја посрамоти мајка ми, туку и мене и сестра ми.

Ме боли што не размислуваше кога отиде да го стори ова “, рече Ејвери. Таткото рече дека го повеле емоциите и дека веќе му е жал за таа одлука. Мајката и ќерката решија негативното искуство да го претворат во позитивно со донирање на добиената сума, за што добија бројни пофалби на социјалните мрежи.