Кучето гледаше во својот сопственик кој го нема видено 3 години, а кога свати кој стои пред него тотално полуде

Понекогаш е тешко да се каже дали домашните миленици имаат долгорочна меморија кога станува збор за тоа колку ги познаваат нивните сопственици. Ова видео покажува дека тие навистина имаат таква способност за помнење.

На видеото ќе видите куче кое не го видело својот сопственик веќе 3 години.

Кога сопственикот оди накај него, се чини дека кучето не мрда и само гледа во него, и како да се обидува да се осигура дека навистина добро гледа, и кога најпосле сфати кој стои пред него, кучето тотално полуде…

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите:

Leave a Reply

Your email address will not be published.