Маж во брак: „Исчисти си и испери си, жена ти не ти е мајка, а ти не си и бебе“

Маж во брак: „исчисти си и испериси, жена ти не ти е мајка, а ти не си бебе“

Ние сме во 21 век и повеќе не живееме во време кога жените се угнетувани, а мажите се поштедени.

Можеме да ги наречеме брутална вистина, но тоа е всушност реалност која ќе чека многу мажи кога ќе влезат во сериозна врска или брак. 1. Дури и најдобрите врски ќе бидат под притисок поради парите – кој ги заработува, а кој не. Кој има повеќе, а кој има помалку.

2. Колку и да е совршена вашата сопруга, ќе најдете работи кои не ви се допаѓаат кај неа. Ќе бидат ситници, но не и го откривајте тоа. 3. Ќе мора да готвите. Во 21 век сме, ако не знаеш, научи да готвиш затоа што жена ти не е мајка да се грижи за тебе на секој можен начин, а ти не си бебе 4. Ќе откриете дека многу малку од нејзината долна облека е всушност привлечна, но вие не и го кажувате тоа. А таа има удобна долна облека, памучна долна облека и долна облека за 2-ри ден од месецот“. Пред да почнете да се жалите, отворете ја фиоката за долна облека. 5. Истото важи и за пижамите и многу други работи кои ги носи низ дома.

6. Ако имате помалку интимни врски, тоа е 50 отсто ваша вина. Неизбежно ќе се намали, особено кога ќе дојдат деца, но не заборавајте дека половина од вашиот проблем е ваша вина. 7. Кога ќе се родат децата, нијзините гради нема да ви бидат на дофат. По породувањето, нејзините гради ќе изгледаат толку примамливо, но таа нема да сака така да им пријдете.

Ќе мора да научите да им се восхитувате оддалеку некое време. 8. Веројатно нема да размислува за некои интимни работи колку вие. Но, тој дефинитивно ќе размислува многу повеќе за обврските што не се извршени. 9. Банкарството со пријателите станува сè помалку слатко како што одминуваат годините, пренесува Pult

И речиси воопшто не е слатко кога ќе дојде дете. Сепак, научно е докажано дека постои одредена количина на алкохол што ќе ве возбуди, полни со комплименти и повеќе нежни, само треба да откриете која. 10. Никогаш не заборавајте зошто на прво место навлеговте во ова.