Маж и жена ја отпеаја „Say Mary“ и веднаш го освоија интернетот

„Say Mary“ е една од најпопуларните божиќни песни. Талентираниот маж и жена како дуо наречено The Hound + The Fox не почестија со прекрасна изведба на овој божиќен хит.

Кога Рајли и Мекензи Замбер почнуваат да пеат во еден глас, се создава навистина прекрасен звук. Нивните гласови се совршено координирани и и даваат на оваа посебна песна сосема нов звук. Кога ќе ги слушнете како го пеат рефрен, навистина се потсетувате на вистинското значење на Божиќ.

Сите сакаме да ја слушнеме оваа моќна песна која сепак носи исклучително силна вистина. Секогаш со нетрпение очекуваме да ја слушнеме за Божиќ и сега имаме пристап до нов третман.