Нема да верувате како изгледа: Таа е жената со најдолги нозе во светот (ФОТО)

Рени е жена родена во Монголија која е со несомнено импресивен раст.

Нејзините нозе ја прават нејзината височина уште повеќе воодушевувачка.

Тие се долги цели 134 цм, што ги прави да изгледаат навистина нереално

Leave a Reply

Your email address will not be published.