Ова е една од најглупавите работи што може да ви се случат кога ќе заборавите да ја затегнете рачната сопирачка

Понекогаш е доволно да го исклучите мозокот на неколку секунди и да ви се случи нешто што на секој нормален човек му звучи неверојатно.

Оваа постара возачка заборавила да ја притисне рачната сопирачка во својот автомобил, а тоа можело да ја чини и живот доколку случајно се најде во поопасна ситуација.

Една постара жена застанала, излегла од автомобилот и се прегазила откако заборавила да ја повлече рачната сопирачка.

За среќа автомобилот застанал на благ наклон, па таа не е тешко повредена. Се зголеми доста брзо.