Оваа американска куќа може да изгледа како нормален дом однадвор, но всушност е далеку од нормалната.

53-годишната сопственичка Мишел Кардер од Мичиген го уредила накратко, а откако снимката заврши на социјалните мрежи, многумина рекоа дека нема да издржат долго во оваа куќа.

Мишел, инаку адвокат, започна со реконструкција во 2005 година кога поплавата уништи голем дел од неа. После тоа, таа систематски фрлаше се и сешто во собите и очигледно и се допаѓа тој стил.

Како ви изгледа внатрешноста на оваа куќа?