Човекот почнал да го гали плишаното куче за да ја долови љубоморната реакција на неговиот прекрасен златен ретривер Бејли.

Однесувањето на кучето го насмеа интернетот и го разнежни.

Дали кучето може да издржи ваква тортура? Погледнете како реагираше Бејли ретриверот.