ПРИРЕДИЛ СПЕКТАКУЛАРНО ЗАПРОСУВАЊЕ, ПА ГО ПРОПУШТИЛ БИДЕЈЌИ ОТИШОЛ НА ПИВО

Американците сакаат да организираат јавни прослави на стадионите. Нека поминат совршено, нека завршат неславно, но овој гаф, ни се чини, се уште не е снимен.

Имено, еден навивач на НФЛ на Мајами Долфинс успеа да го пропушти долгоочекуваниот момент во неделата во кој и постави судбоносно прашање на својата сакана.

Имено, во договор со клубот, на полувремето тој преку таканаречениот „џамботрон“ (џиновски екран) ја прашал својата сакана Кристина дали ќе се омажи за него, но кога камерата покажала каде требало да биде, тој едноставно не беше таму.

Режисерот ја пронашол само осамената Кристина, а во неофицијалната верзија која ја пренесува порталот The Blast се вели дека заглавил во редот на продажниот штанд и дека наивно верувал дека организаторот однапред ќе се огласи кога ќе дојде неговиот момент.


Како и да е, тој се појавил пред Кристин неколку минути подоцна, а таа и покрај се се согласила на брак.