Имено, зад ѕидот се наоѓала голема туш кабина за која не знаеле кога ја купиле куќата.

Видеото во кое го снимиле своето откритие е објавено на „ТикТок“, а досега го погледнале 1,8 милиони луѓе.

Тие објавиле уште едно видео во кое објаснија како се случило да не знаат за овој туш.


Имавме буџет од 150.000 долари, што е навистина малку на овој пазар. И знаевме дека ќе мора да направиме некои поправки. Продавачот ни рече дека просторијата е затворена затоа што тече одводот и дека станува збор за мала поправка.
Тие објавиле уште едно видео во кое објаснија како се случило да не знаат за овој туш.
Затоа, мислевме дека го затвориле затоа што не сакале да го користат “, објаснија тие.Иако, како што пишува Мирор, најпрво биле лути што продавачот не им објаснил за што станува збор, се покажало дека навистина добро се снашле затоа што нивната куќа сега вреди повеќе.