Она што го гледате на ова видео е прекрасната врска помеѓу слоновите и човекот што ги хранел и се грижел за нив.

Тој дојде да ги посети своите огромни пријатели на Тајланд, и нивната реакција е неопислива.

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите: