Смеењето го продолжува животот: НЕЗГОДИ НА НЕДЕЛАТА! (ВИДЕО)

Смеењето го продолжува животот, па зошто да не го продолжите вашиот денеска!

Насмевнете се на незгодите на луѓето кои им се случија оваа недела во видеото подолу: