Брус Кембел со години го преуредуваше авионот за да стане дом. Тој конечно успеа, и подолу можете да ѕирнете во шумичката во Орегон (САД), каде што го најде својот дом на приземје со крилја.

Тој го купи авионот во 90 -тите за 100.000 американски долари, што процени дека е многу прифатливо. Неговото гледиште е дека се трошат милиони и милиони долари за создавање на ова чудо од технологија, која потоа едноставно се уништува.

Брус одлучи едноставно да го надгради луксузниот авион и да го претвори во свој дом.

Погледнете го видеото: