(Фото) Која е мајка, а која е ќерка?

Постои 24 годишна разлика меѓу Џолин Дијаз и Меилани Паркс, но неретко се случува да добијат коментари дека изгледаат како две сестри.

Џолин (44) која работи како учителка во Калифорнија, открила дека тајната на младешкиот изглед е константната грижа за кожата и дека тоа почнала да го прави од 12 годишна возраст, па сега се обидува истата навика да и ја наметне на нејзината ќерка.

Иако се разделила од сопругот пред 13 години, сепак семејството останало блиско, па неретко заминуваат и на заеднички одмори. Дали може да погодите која од двете е мајката, а која ќерката?