Во 1978 година, Џен беше новороденче, кое беше дадено на посвојување. Новото семејство ја посвои само три месеци по раѓањето. Кога Цен наполнила 7 години, дознала дека е посвоена и била малку шокирана и разочарана.

Таа изрази желба да ја запознае нејзината биолошка мајка.

Конечно успеа да го добие својот контакт во 2015 година испраќајќи и писмо, но писмата секогаш беа враќани неотворени.

Тоа беше многу тажно за неа. Џен не можеше да ја прифати тишината помеѓу нејзината мајка и неа.

Причината што нејзината мајка не ги прочитала писмата е затоа што мислела дека нејзината ќерка ја мрази и и ги напишала со омраза. Два месеци подоцна, Џен се спакувала и отишла да ја пречека својата биолошка мајка со своето семејство.

Не плашете се, приказната има среќен крај.