Маж се сомневал во својата девојка дека го изневерува со нејзин колега од работа, па решил да провери дали неговите сомнежи се точни.

Со помош на своиите пријатели кои имале дрон решиле да ја следат и неговите сомнежи се потврдиле. Дронот ги снимил во колата на колегата. Најпрво тие го забележале дронот, но не му обрнале внимание, а откако дронот им се проближил и снимал се што се случува внатре во колата, решиле да си заминат.

Во продолжение можете да го погледнете видеото од целата случка.