Живот

Невестата не можела да им поверува на сопствените очи кога видела во што дошол нејзиниот вереник на свадбата!

Младоженецот ги изнервирал не само роднините туку и невестата кога на сопствената свадба се појавил исклучително лежерно облечен. Тој отиде...