Заборавените пирамиди: Речиси никој не знае за нив

Високи се помеѓу шест и 30 метри. Тие имаат бази и станици, а изградени се помеѓу 720 и 300 години пред нашата ера. Откако ќе...

Се колнев дека нема да бидам како мајка ми, но забележав дека се претворам...

Мојата мајка е извонредна. Додека растев, често ја гледав како негативецот, а мојот татко како херој. Мојот татко беше Господин Чист, бидејќи тој беше...

Брачни проблеми што не треба да ги игнорирате

Факт е дека не постои совршен брак, порано или подоцна паровите се соочуваат со проблеми кои понекогаш е тешко да се надминат, па односот...

„Зошто сум сиромашен“ – одговор кој ќе ве замисли

Голем дел од луѓето се толку фокусирани на материјалното, што воопшто не ги забележуваат сите оние нешта кои можат самите да ги понудат и...

Follow us

0фановикако
0следбенициследете
0претплатницисе претплатите

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ