Автомобилот останал на шините, а она што го направија овие 4 мажи неколку моменти пред да пристигне возот ќе ви ја врати вербата во хуманоста!

Сигурно сте виделе ваква сцена многу пати во филмовите, но за жал тоа се случува и во реалниот живот. Овој возач останал заробен на шините додека го минувал преминот на ниво.

Но, за среќа се уште има добри луѓе како овие четворица. Веднаш сфатиле колку е сериозна ситуацијата бидејќи возот веќе се приближувал.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: