Автомобил за сите времиња: Ништо не може да го уништи голфот, погледнете зошто во ВИДЕО

Некој реши да ги искористи последните денови на убаво време, без врнежи, барем за оваа година и да се подготви за зимата.
Она без што не можеме ни да ги замислиме белите и „минусните“ денови е греењето.

Во овој случај некој ќе си го загрее домот на оган, па му требаат дрва. Најчесто се подигаат со трактор, но овојпат за транспорт се користеше „голф двојник“.

Автомобилот е целосно натоварен. Дрво на дрво… Во багажникот, на задното седиште, на совозачкото седиште… Овој четири тркала покажа дека е неуништлив.

Ова е заклучокот на корисниците на социјалните мрежи кои досега го гледаа видеото од ова „пренатрупано возило“.