Ако видите жена на оваа фотографија, вашиот коефициент на интелигенција е натпросечен – Еве решение за оние кои не можат да ја најдат…

Фотографија која ги измачува интернет корисниците, Можете ли да ја најдете жената на фотографијата?

Оние кои ќе успеат да ја решат оваа загатка веројатно имаат натпросечна интелигенција. Германскиот уметник Јорг Дастервалд, еден од најдобрите современи сликари, ја усоврши уметноста на криење на телото на манекенката.

Сликата крие жена, чие тело уметникот одлично го маскирал за да се вклопи во позадина

Оваа загатка предизвика големо внимание, а сега конечно го откриваме решението.