Ана има совет за сите девојки кои сакаат да се омажат за богати момчиња: Трик е тоа да одите само на едно место!

Блогерката Ана Беј (33) е позната и по прекарот „Jet Set Baby“ АНА има СОВЕТИ за девојките кои сакаат да стапат во брак: Трикот е да одите само на ЕДНО место На нејзиниот блог, таа им помага на жените да се вклопат во високото општество и да најдат милијардер. Родена како Швеѓанка и банкарка, таа често го споделува својот гламурозен начин на живот со дури 50.000 следбеници на Инстаграм.

На нејзината страница „Школа за успех“, Ана препорачува да ги посетите врвните супермаркети, продавниците за пури, изложбите на јахти и да одите во опера, тврдејќи дека тоа ќе ви ги зголеми шансите да најдете богат човек. Вели дека летото е идеално време за запознавање со маж од соништата бидејќи сите почесто излегуваат и се порасположени за љубов.

Тајната е во тоа што самците обично работат подолго и подолго, бидејќи немаат жена или семејство на кое ќе посветат време. Затоа Ана предлага посета на населбата каде што се финансиските институции. На такво место ќе најдете бизнисмен дури и во блискиот ресторан или бар, со помала женска конкуренција – вели блогерката. Размислете и како патуваат самците.

Ја препорачувам Европа, особено Медитеранот. Мажите сакаат да патуваат каде што ги чека малку забава. Ако се помлади од 50 години, често патуваат во групи или со оженети пријатели, па изборот е поголем – додава Ана. Добрите социјални врски се многу важни. Така го запознав мојот партнер и многу од моите пријатели на тој начин најдоа сопрузи.

Ако се движите во богато општество, ќе сретнете само богати луѓе, а кога ќе ги воспоставите тие врски, совршено место за да ги запознаете вистинските е на свадба на пријател – тврди Ана. – Тоа е одлично место бидејќи поттикнува романтични емоции – објаснува блогерката која успеала да најде богат човек и партнер.