Андреа потрошила 105.000 динари за ОДМАЗДА на бившиот дечко(ВИДЕО)

Многумина сметаат дека нејзината идеја е генијална Раскинувањето може да биде тешко и многу луѓе можат да останат со скршено срце, а некои од нив понекогаш избираат некои бизарни начини да и се одмаздат на поранешната љубов. Откако се нашла во таква ситуација, ѕвездата на социјалните мрежи Андреа Расет верува дека нашла начин да се одмазди, тврдејќи дека тоа е крајниот облик на одмазда.

Андреа, која има 5,3 милиони следбеници на Инстаграм, потрошила 750 фунти (околу 105.000 динари) за да ги промовира своите фотографии на социјалните мрежи, па нејзините фотографии се појавиле на времепловот на нејзиниот поранешен. Разочараната девојка потрошила многу пари за да се увери дека бившиот видел што му недостасува. Објавувајќи го своето видео на профилот на TikTok, таа напиша: „Времето кога платив 1.000 долари за да го промовирам моето селфи на Инстаграм е еднакво на демографијата на мојот поранешен, па тој мораше постојано да ми го гледа лицето“.

Нејзините обожаватели набрзо ја пофалија нејзината креативна идеја. Посакувам да се сетев на ова по последната врска – напишала една девојка. Ти се восхитувам поради тоа. Ова е лудо, како да го направам тоа – додаде друг.

Останатите сакаа сами да ја испробаат нејзината идеја, а една девојка рече дека ќе направи такво нешто и покрај тоа што овој месец нема да плати кирија.

@andrearussett

i have so many of these

♬ Crazy – Patsy Cline