Ау каков баксуз! Цели 6 месеци се припремал за да ја запроси девојката и потоа се тргнало наопаку

Нико Владез веќе шест месеци планира како да ја запроси својата долгогодишна девојка Кристина, со која наскоро ќе добие дете. Размислуваше се до детали, но романтичната молба за Ника се претвори во вистинска ноќна мора!

Кога клекна пред идната невеста, му испадна свршеничкиот прстен. Тој во паника се вртел наоколу обидувајќи се да го најде на тротоарот, а набрзо му се придружила девојка која со неверување ја гледала целата сцена во првите неколку секунди.

На несреќниот Ник му паднал прстенот бидејќи рацете му се треселе од возбуда, а бидејќи накитот бил успешно пронајден, Кристина се согласила да се омажи за него.

На крајот на краиштата, парот отишол на натпревар во Далас, бидејќи тоа е омилен клуб на неговата вереница. Затоа позираа со минијатурни дресови за идното бебе.