Бабата и дедото биле изненадени кога парот им го покажал нивното скриено новороденче

Бабата и дедото знаеле дека ќе добијат едно внуче, а сега двојката им открила скриено внуче за кое не ни знаеле дека ќе дојди се изненадиле. Том и Брајан беа многу уништени кога Брајан имаше спонтан абортус. По таа загуба, Том се надеваше дека еден ден ќе стане татко.

За роденден сакаше Брајан повторно да забремени со близнаци. Па, желбата му се исполни и набрзо добија близнаци. Бебињата се родени предвреме и имале здравствени проблеми па морале да останат на интензивна нега неколку недели. Но, дојде време и родителите да ги запознаат бебињата со бабите и дедовците. Но, постои финта.

Кога парот им кажал на родителите дека чекаат бебе, тие го кажале токму тоа: „Бебе“, а не „Бебиња“. Решиле да го скријат фактот дека ќе добијат близнаци. Ним не им беше тешко да го чуваат тоа во тајност бидејќи Брајан беше бремена за време на пандемијата, па затоа посетите во болницата беа забранети.

Ако сакате да знаете како реагирале бабата и дедото на скриениот внук, задолжително погледнете го овој клип.