Баба Дорис објасни што направила откако дознала дека нејзиниот сопруг ја изневерува: Многумина биле возбудени и ја прогласиле за вистинска КРАЛИЦА

Вистина е дека одмаздата се сервира „ладно“ Баба Дорис објасни што направила откако дознала дека нејзиниот сопруг ја изневерува. Многумина биле ВОЗБУДНИ и ја прогласиле за вистинска кралица. Иако на социјалните мрежи се претежно млади, и постарите генерации сакаат да ги користат и да бидат во чекор со времето.

94-годишната баба Дорис го привлече вниманието на многумина кога нејзиниот внук Џовани го закачи на профилот на TikTok. Покрај многубројните нејзини видеа, кои имаа многу критики, се издвои едно кое привлече најголемо внимание. Во видеото кое собра повеќе од 13 милиони прегледи од јули, Дорис објасни како им се одмаздила на својот сопруг и неговата љубовница.

Кога бевте млади и дознавте дека вашиот сопруг има љубовница, се спријателивте со неа и што се случи потоа – прашал внукот. Пресимпатичната баба одговорила дека излегла на пијачка и ја опијанила. Јас и реков, подобро да одиме да јадеме нешто и да си одиме дома, а таа беше толку пијана што главата и падна на чинијата и остана така. Му се јавив на сопругот и му реков да дојде да ја земе девојката, главата и е во чинијата – објаснила таа.

Коментарите беа главно позитивни и велеа дека оваа баба е апсолутна кралица, но има и такви кои рекоа дека претерала.

@sassygran How she felt about her husbands mistress 😂😂. (FYI the mistress knew he was married)#sassygran ♬ original sound – Giovanni and Doris