Баба за прв пат се возела во брз автомобил, а нејзината реакција насмеа многумина

Како што самиот наслов на видеото вели „Баба за прв пат во брз автомобил“, подгответе се да видите нешто што досега не сте го виделе. Во моментов не знаеме што мислите за тоа име, но описот на видеото вели дека нејзината реакција е непроценлива, па вреди да го погледнете ова видео.

Бабата седнала во автомобилот со внукот и направиле мал разговор. Ја прашал како се чувствува за автомобилот, на што таа одговорила дека многу и се допаѓа. Таа потоа го прашала дали автомобилот е брз, на што тој одговорил потврдно и добро се сместил на неговото седиште.

Гледаше напред и и рече на баба да му каже да оди. Веднаш штом го кажала тоа, внукот додал бензин, а бабата останала прицврстена за нејзиното седиште. Не можела да поверува дека автомобилот може да се движи толку брзо, па подобро и побрзо го мести појасот.

Погледнете го ова видео и видете ја нејзината прекрасна и непроценлива реакција: