Баба ја слушна нејзината омилена песна, а нејзиниот внук ги сними нејзините неверојатни танцови движења

Сосема обично попладне во кујната се претвори во танцово шоу организирано од баба Клара Роси. Во моментот кога започна песната „La Pollera Amarilla“, бабата едноставно не можеше да се воздржи.

Благодарение на видеото што го постави нејзиниот внук Хоакин Ечевери на 11 март, бабата за кратко време стана мега популарна. Таа навистина знае како да биде во ритам.

Многумина би позавиделе на танцувачките способности на овој 74-годишник. Без разлика што е во кујната и куќните влечки, таа знае да се однесува како вистинска ѕвезда.

Погледнете го нејзиниот настап и не се осмелувајте сами да танцувате! Тоа е само заразно.