Бабите дошле во болницата да го видат новороденчето, но не очекувале дека ќе ги чека ОВА!

Има предности и недостатоци кога ќе одлучите да го дознаете полот на вашето бебе пред раѓањето. Од една страна, вие, вашите пријатели и роднини можете да се подготвите за машко или женско дете, но во исто време тоа ви го одзема најголемото изненадување.

Овој пар одлучил да чува тајна за своето идно дете. Додека членовите на семејството и пријателите дошле во болницата за да го видат новороденчето, парот им рекол на влезот да погодат дали е машко или женско. Сепак, никој не знаеше дека всушност добиле близнаци!

Нивните реакции се фантастични!