Беа пресреќни кога се роди нивното бебе, но само ден подоцна следеше големо изненадување!

Овие родители биле пресреќни кога нивната мала ќерка го видела светот. Само еден ден потоа, тато планираше големо изненадување за новата мајка.

Со помош на бебето ја прашал мајка си дали сака да се омажи за него.

Големото прашање беше напишано на нејзиниот мал костум.

Мама го зеде бебето во раце, го остави ќебето и кога виде што пишува, не можеше да ги задржи емоциите…