Бебето го оставила со кучето, а кога се вратила имала што да види

Мама го оставила своето новороденче со едногодишно куче, а кога се вратила во собата имала што да види. Снимила се на камера. Ако има едно нешто што го посакува секој нов родител, тоа е дополнителен пар раце за да се грижaт за нивното дете.

За едно семејство од Хонг Конг, тоа не е пар раце што доаѓа на помош, туку пар шепи!

Чико е едногодишно куче Шиба Ину кое е „фатено“ на камера како ниша мало заспано бебе. Во ова слатко видео, Чико со шепата полека ја заниша лежалката со осумдневниот Леонардо.

Целата оваа ситуација на камера ја снимила мајката на бебето и сопственичката на кучето – Олесија Кузмичова. Погледнете го ова видео за кое сме сигурни дека ќе ви го разубави денот.