Бебето за прв пат го слуша гласот на неговата сестра, а нејзината реакција ќе ве расплаче

На малото девојче наглуви и е поставено слушно помагало, а прва што разговарала со неа била нејзината постара сестра.

„Бебе, бебе, душо, душо“, рече таа, со изглед на изненадување на лицето на бебето.

Додека сестрата продолжи да ги повторува тие зборови, почетниот шок се претвори во радост и возбудена смеа .

Бебето тогаш почнало да се витка во скутот на мајката и да вреска од среќа, па дури ни мајката повеќе не можела да ги контролира своите чувства.