Бебето му пријде на малото јаре, а разговорот што следуваше ќе ве насмее до солзи!

Бебињата се интересни сами по себе, но приказната е уште поинтересна доколку им се придружи некое животно.

Погледнете го ова шармантно бебе кое за прв пат запознава јаре додека мајкаму го држи во раце.

Веднаш започнуваат приказна која само ним им е јасна. Дури и се имитираат еден со друг. Иако не ја знаеме нивната тема, тие ни се смешни. Уверете се во дневна доза смеа! Преслатко.

Споделете го ова со вашите пријатели за да им го разубавите денот. Погледнете го видеото ТУКА