Бебе кое никогаш претходно не зборувало, чита книга за таткото и на крајот вели „мама“ како прв збор

Бебињата растат толку брзо. Пред да знаете, вашето дете може да седи, да се врти и да ползи. Се чини дека секој ден учат нешто ново и има една пресвртница што новите родители умираат да ја прослават: првиот збор на нивното бебе.

Повеќето бебиња велат или „мама“ или „тато“ како прв збор, и иако тоа не го признаваат, повеќето родители се обидуваат да го убедат бебето прво да го каже нивното име.

Еден татко мислел дека има сигурен начин да го натера својот мал син да каже „тато“, но погрешил…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: