Бездомникот влегол во кафулето и побарал пари од сопственикот, по две недели се уште е таму

Сесија Абигејл работела во кафуле и во исто време го поседувала. Еден ден дошол бездомник и побарал пари.

Наместо да му даде ситни пари, таа му понудила нешто сосема друго, поради што оваа приказна стана вирална низ светот.

Таа му понуди работа во нејзиното кафуле во Минеаполис, Минесота. Имено, таа не го одбила кога дошол во кафулето, туку го прашала зошто нема работа.

Како што рече, често добивал отказ, а имал тешко минато, поради што е принуден да моли за пари, а понекогаш и да ги краде.