Бездомникот побарал од полицаецот малку вода. Не ни сонувал што ќе му направи полицаецот!

Велат дека добро дело далеку се слуша.

Така било со бездомникот Бобз, кога во дел од Њујорк го сретнал полицаецот Арон Пејџ и му објаснил колку му треба бања и фризура.

Во тој момент полицаецот дошол до фантастична идеја.

На бездомникот му рекол дека има посебен третман кон него и дека утре ќе застане на станицата.

Следниот ден кога дошол на станицата, Арон и неговите колеги подготвиле се што му било потребно.

Погледнете ја оваа прекрасна приказна во видеото подолу: