Беспомошно маче спасено на работ на смрта од полицаец

Мачето било забележано како беспомошно виси на прозорецот од станот и за среќа набрзо било спасено од брзата акција на полицаецот.

Кога пристигнал нејзиниот спасувач Јао Хуанг, двајца полицајци веќе биле таму за да го истражат целиот случај.

Ја спасиле благодарение на камерата. По спасувачката акција сакале да бидат сигурни дека мачката ќе има нов дом и семејство кое ќе знае како да се грижи за него, пред се да има сигурни прозорци низ кои нема да можат да искусат слични опасности.

Погледнете ја несекојдневната спасувачка мисија!