Беше магливо, но на 0:08 секунди беа сведоци на настан кој никогаш нема да го заборават

Група туристи била на брод во заливот Мејн.

Немале поим дека тој ден ќе бидат сведоци на спектакуларен настан.

За среќа, при рака им биле мобилните телефони, па тој убав момент го споделиле со остатокот од светот.

Обрнете внимание на 0:08 секунди…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: