Била на депилација па дознала дека е бремена – Еве како козметичарката открила дека оваа девојка е бремена

Козметичарката веднаш се посомневала во бременоста штом го видела девојчето Лаура сподели неверојатно искуство со своите следбеници на нејзиниот профил на TikTok „Имав 17 години кога отидов на првото бразилско отстранување на влакна. Ми беше многу непријатно.

Кога козметичарката почнала да ме депилира, восокот на Лора бил премногу топол, толку многу што плачела од болка! Меѓутоа, козметичарката и рекла дека восокот воопшто не е толку топол. А потоа таа го прашала својот клиент: „Не си бремена, нели?“ Лаура одговори како од топ Секако дека не!

Но, набрзо сфатила дека поминало многу време од нејзината последна менструација и дека навистина може да биде бремена. „Првата личност што дури и се посомнева дека сум бремена беше жена која ми направи бразилска депилација затоа што рече: „Слаба си““, признала Лаура.

Ова искуство, оваа млада дама реши да го сподели на TikTok, проследено со лавина коментари:

„О, Боже мој, каков начин да дознаам дека си бремена“, „Се депилирав со години, но веднаш престанав кога забременив. Беше толку болно!“, „Не верувам дека дозна од козметичарката дека си бремена!

@crimpytoses Reply to @art_by_artisanna 💀💀💀 #fyp #brazilianwax #didntknowiwaspregnant ♬ original sound – Yaya