Биле шокирани кога во нивниот чамец влегла преплашена фока, а потоа ја увиделе вистинската опасност!

Беше обичен ден на море, додека не се случи ситуација која нема да ја доживеете повторно во животот.

Исплашената фока „скокна“ во нивниот мал брод. Биле шокирани и изненадени, а потоа ја увиделе вистинската опасност и причината зошто го направила тоа!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: